Rekken 3 – PAX 5

Op deze nazomerse herfstdag mocht het echte vlaggenschip van Rekken aantreden tegen een andere ploeg uit de bovenste regionen. Pax. Vanwege enkele blessures en afmeldingen kregen we er een speciale gastspeler bij. Ex eerste vedette Maurice Barts, beter bekend als Mauserazzi sloot aan Zoals gebruikelijk waren er weer enkelen te laat.

Geen enkel punt, want zo kon Jochem Aarnink zijn verhaal over de smokkeldropping van buurtschap het Loo vertellen, waar walnotenliefhebber Rob Ordelman zichtbaar van onder de indruk was.

Na de opstelling en de opdracht om vooral compax te spelen, begonnen we aan de wedstrijd. Het ging gedurende de eerste helft gelijk op, en op enkele glijpartijen van groot Wassink en Engelberts na, ging het over en weer. Ondanks wat druk van PAX, kon Rekken uitbreken en scoorde Ed zijn 2e goal van het seizoen. Zijn directe tegenstander adoreerde Eddy, alwaar hij hem bij het nemen van de hoekschop nog eens intiem van achter betaste. Het geheel ging aan een ieder voorbij, behalve Ruud G, die graag mee had willen doen.

Nadat de boef ons verklapte dat hij bij de NK schaatsen het sportmerk Gympie had gezien, besloot de leiding Giesbers er dan ook uit te halen vanwege koppelverkoop.

De tweede helft was minstens zo spannend, maar de geboorte van zijn tweede zoon deed wonderen met het spel van Bram te B, die na goed werk van de wederom goed spelende Kuiper de 2-0 maakte. Rekken kon daarna de wedstrijd zeker niet controleren, want ook deze zondag kwam Tom Griesen in aanmerking voor de man of the match verkiezing. De vrouwen langs de zijlijn deden wonderen voor deze spelers, want onder het bekijks van Michelle, Melanie, en Lucie Barts maakten deze heren het verschil in de tweede helft.

Na een scrimmage voor de goal wist uiteindelijk Maurice Barts op fraaie wijze te scoren en bepaalde de eindstand op 3-0 voor SP Rekken.

Rekken 3 kijkt naar boven en gaat vol goede moed naar Groenlo. We zijn gewaarschuwd want er kan plaatselijk veel Grolse wind waaien.

Uw verslaggever ter plaatse. Tot uw dienst

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Rekken 3 – PAX 5”

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: sprekken.nl/2014/11/08/rekken-3-pax-5/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: sprekken.nl/2014/11/08/rekken-3-pax-5/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: sprekken.nl/2014/11/08/rekken-3-pax-5/ […]

Leave a Comment