Rekken – Lochem 0-4

Zondag 2 november: de dag waarop de koploper Rekken aandeed. Sportclub Lochem staat fier bovenaan en is zelfs nog ongeslagen. Aan ons de taak om daar verandering in te brengen.

Tijdens de wedstrijdbespreking spraken we af om er vanaf het begin vol in te kletsen om Lochem zo wat angst in te boezemen. Daar kwam helaas niet veel van terecht, want na 18 minuten stonden we al kansloos met 0-3 achter. De eerste twee tegentreffers ontstonden uit gedegen positiespel van Lochem, ware het niet dat wij ze ook geen strobreed in de weg lagen. De derde goal had nooit mogen tellen, maar helaas zag de scheids niet dat Maikel Stokkers onreglementair ten val werd gebracht door de spits (die vervolgens dus kon scoren).

Goed, de eerste helft verliep dus nogal dramatisch voor Rekken. Een teleurgestelde coach Frank Bruins drukte ons dan ook op het hart om het de tweede helft anders aan te pakken. In elk geval moest er meer strijd geleverd worden.

Dat lukte gelukkig een stuk beter. Het veldspel was nog steeds niet om over naar huis te schrijven, maar het mag dan ook gezegd worden dat Lochem een uitstekende ploeg heeft. Zeker het beste team waartegen we totnogtoe aantraden.

We kregen in de beginfase van de tweede helft een drietal kansjes. Helaas scoorden we er niet uit. Lochem vond het verder wel best. Na pakweg 70 minuten scoorden ze nog de 0-4. Beide teams gingen hierna veelvuldig de lange bal hanteren, waardoor de wedstrijd uiteindelijk een wat gezapig karakter kreeg.

Een grote teleurstelling dus. Het gaat nog niet zoals we graag zouden willen. Volgende week moet er gepresteerd worden in Beltrum tegen VIOS. Dat is een echte derby en zoals eenieder wel weet gelden er dan hele andere wetten. Komt ons steunen!

Opstelling:

Antvelink; Blaauboer (Jari Nijhof), M. Grooters, M. Stokkers, Jongerling; Rhebergen, Rexwinkel, K. Stokkers (Klein Gebbink); Barts, Van der Luyt, Roos.

Niet gespeeld:

W. Grooters.

 

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment