Pupil van de week: Celeste Reinders

Ze is een vrolijke, goedlachse en blije meid die erg gek is op voetbal. Al op haar 6de jaar voetbalde ze in de F2. Vervolgens doorliep ze met heel veel plezier de F1, de E2, de E1 en nu speelt ze als gemotiveerde linkermiddenvelder  in het D1 team. De 11-jarige Celeste Reinders mag zondag de pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Sportclub Rekken tegen Lochem. Ze kijkt er erg naar uit want ze verwacht een spannende maar voor Rekken ook moeilijke wedstrijd. Rekken staat met 14 punten op de derde plaats van de ranglijst en de tegenstander uit Lochem staat afgetekend bovenaan met een puntentotaal van 19. Ze hoopt dan ook dat veel mensen komen kijken om Rekken aan te moedigen.

Celeste woont aan de Slemphutterweg in de Holterhoek. Haar ouders heten Tonny en Carolien. Demi en Carine zijn haar oudere zussen en Thom is haar broertje. Huisdieren hebben ze ook. Bruno is de naam van de jonge jachthond die nog niet mee mag op jacht. Bijna elke zondag gaat papa Tonny met Bruno naar de cursus voor jonge jachthonden en wanneer Bruno is geslaagd mag hij mee het veld in. Verder heeft de familie Reinders nog een goudvis en buiten in de wei lopen 4 schapen.

De familie Reinders heeft 2 bedrijven: een veehandel en een vleeshandel. Er word al meer dan 20 jaar gehandeld in koeien, stieren, varkens en biggen. Wie meer wil weten van deze bloeiende bedrijfstak kan terecht op de site www.t-reinders.nl. Een andere intensive tak van het bedrijf is een eigen vleeshandel onder de naam slagerij “de Hoeve”.  Het vlees dat word aangeboden is van koeien en varkens van eigen bedrijf en de slagerijen zijn gevestigd in Haaksbergen en Eibergen. Een nieuwe opmerkelijke activiteit van het bedrijf is verkoop van vlees via het internet. Dit gaat onder het motto: samen een koe kopen. Het is een aanrader dit indrukwekkende initiatief te bekijken op de website www.sameneenkoekopen.nl.  Wie nog meer wil weten over  de vleestak van Reinders kan ook terecht op de site www. vleesbedrijfdehoeve.nl.

Celeste zit op “OBS de Berkel”in groep 8. Volgend jaar mag ze naar “het Assink”in Eibergen. Dat lijkt haar erg leuk maar op de Berkelschool heeft ze het ook prima naar haar zin. Het is een leuke en gezellige school waar alle kinderen elkaar kennen. Celeste heeft 2 hartsvriendinnen Lisa en Ilse. Ook met de andere meisjes uit haar klas kan ze prima overweg.

De selectie van het D1 teams bestaat uit 15 spelers. 13 jongens en 2 meisjes. Celeste en Lisa zijn de meisjes in dit team en de namen van de jongens zijn Guus, Renzo, Harm, Rik, Tijn, Jordy, Milan, Milo, Tim, Justin, Bram en haar 2 neven Niels en Jarno.  Het begeleidingsteam word gevormd door   Toon als trainer-coach. Dennis is teammanager en als Dennis niet kan neemt Sjoerd zijn taken over. Nick is assistent- scheidsrechter en Wouter is de fysiotherapeut. Gewaardeerd sponsor is zalencentrum Grenszicht. Zoals al gemeld speelt Celeste als linkermiddenvelder in het elftal. Eigenlijk alles op voetbal vind Celeste leuk. De wedstrijden zijn het aller-leukst. Maar Celeste slaat ook geen training over en daar is de eindpartij weer het leukst. Ook de panaltybokaal en speed-soccer stipt ze aan als heel erg mooi.

Celeste gaat bijna nooit kijken bij het eerste. Ze kan dan ook niet zeggen wie de beste speler van Rekken is. Ze denkt wel dat Rekken veel goede spelers heeft anders zouden ze niet zo hoog staan in de 4de klasse. Arjen Robben vind ze de beste speler van Nederland en de beste spelers van de wereld zijn Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Celeste is supporter van FC Twente.

Zondag om 2 uur is het zover. Als pupil van de week mag Celeste samen met de scheidsrechter als eerste het veld op en mag ze de wedstrijdbal dragen. Vervolgens mag ze helpen bij de toss en daarna proberen een openingsdoelpunt te maken. Haar hele familie komt kijken en al haar vrienden heeft ze uitgenodigd. Wij van Rekken vertrouwen erop dat het een fijne en sportieve wedstrijd zal worden en hopen dat Celeste en iedereen die ze heeft meegenomen een onvergetelijke middag zullen hebben.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment