Longa 10 – Rekken 3

Het laatste weekend van oktober en die van maart staan altijd garant voor spektakel. Niet dat dit iets met voetbal te maken heeft, welnee… De klok werd verzet! Zelfs als je een uur langer kunt liggen presteren bepaalde mensen het om alsnog te laat te komen. De helft van het eerste kratje bier in de kantine was dus vooraf al deels gefinancierd.

We moesten het vandaag stellen zonder Barry. Tijdens het epileren van zijn wenkbrauwen had een mug hem gestoken. Lastig. Net als de peuk, die de club, en vooral ons een plezier deed om te gaan fluiten, in plaats van voetballen. Bram te Barge is vader geworden van zijn tweede zoon, en volgde de wedstrijd via de app. Harm Koerselman was nog zichtbaar onder invloed, en werd in de tweede helft wakker.

Na het gebruikelijke commentaar op de opstelling en de penetrante lucht in de kleedkamer konden we beginnen. Ollie kreeg nog wat instructies over hoe te vlaggen, en Buxus verklaarde waarom iedereen scherp moest zijn als zijn Iphone het geluid van een eend produceerde.

In de eerste helft lag het initiatief voornamelijk bij Rekken, maar veel verder dan een levensgrote kans van Bram groot Wassink kwamen we ook niet. Achterin waren er echter wel wat slordigheden, en de good –old buxus shuffle werd er weer eens uitgegooid. We gingen rusten met 0-0, en iedereen behalve Paulien kon daar mee leven.

Deze wedstrijd bleek echter weer, dat de grillen van Kuiper vaak bepalend zijn voor het scoreverloop. Nadat hij de eerste helft voornamelijk ruzie had gemaakt met de grensrechter, snelde hij in de tweede helft toch enkele malen richting achterlijn. Een doelpunt voor Rekken leek dan ook in maak. Na enkele goede mogelijkheden schoot de goedlachse scheidsrechter uit Lievelde ons te hulp en kregen we vrij gemakkelijk een penalty in de schoot geworpen. Eddy wist hier wel raad mee, en liet zich na zijn belangrijke goal ook gelijk wisselen. 0-1.

Zoals wel vaker dit seizoen krijgt Rekken 3 het lastig als het op conditie aan komt. Longa werd sterker en was op weg naar de 1-1. Gelukkig had keeper Tom Griesen een metalen engeltje op de lat gedraaid en kwamen we twee keer heel goed weg. Uit een snelle counter leek Kuiper de 0-2 te gaan maken. Helaas werd hij getorpedeerd door de keeper van Longa. Een directe vrije schop en douchen voor de keeper.

Met hangen en wurgen trok Rekken 3 de overwinning over de streep. Een mooie prestatie! Tom Griesen werd verkozen tot man of the match.

Gerelateerde berichten

10 Thoughts to “Longa 10 – Rekken 3”

 1. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you can find 29018 more Information to that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you can find 6706 more Information to that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2014/10/28/longa-10-rekken-3-2/ […]

Leave a Comment