Lochuizen 2 – Rekken 3

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Lochuizen op het programma. Alles liep niet geheel volgens plan en daarom stonden we binnen een minuut al met 1-0 achter. Vanaf de aftrap kon een speler van Lochuizen ongehinderd het strafschopgebied binnen rennen. Rob probeerde de schade nog enigszins te repareren door de aanvaller neer te halen. Dit resulteerde in een penalty, die helaas voor Rekken binnen werd geschoten. Na dit tegenvallende begin pakten we het wel goed op. We kregen meer balbezit en gingen op de helft van de tegenstander voetballen. We creëerden een aantal kansen. De beste kans was een kopbal van Eddy, na een op maat gegeven voorzet van Jochem A.

In de tweede helft waren wij nog steeds de bovenliggende partij. Lochuizen was wel een aantal keer gevaarlijk in de counter. We probeerden aan te vallen, maar het creëren van echt grote kansen bleef uit. Uiteindelijk kwam Ruud G via de linkerkant goed door. Hij passeerde een aantal verdedigers en kwam in scoringspositie. Hij schoof de bal goed binnen, 1-1. Hopelijk zullen er veel doelpunten van de voet van Ruud volgen. Na deze treffer had Bram G.W nog een kans om de winnende treffer te maken. Dit mocht helaas niet zo zijn.

We mogen concluderen dat we vandaag redelijk goed hebben gespeeld, maar te weinig kansen hebben gecreëerd om de wedstrijd echt naar ons toe te trekken. Ruud G. werd door zijn belangrijke gelijkmaker verkozen tot Man Of The Match.

Gerelateerde berichten

29 Thoughts to “Lochuizen 2 – Rekken 3”

 1. smooth background music

  smooth background music

 2. jazz relaxing music

  jazz relaxing music

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2014/10/07/lochuizen-2-rekken-3/ […]

 4. smooth jazz sounds

  smooth jazz sounds

 5. healing meditation

  healing meditation

 6. cozy winter coffee shop

  cozy winter coffee shop

 7. peaceful piano music

  peaceful piano music

 8. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: sprekken.nl/2014/10/07/lochuizen-2-rekken-3/ […]

 9. relaxing piano music

  relaxing piano music

 10. autumn cafe ambience

  autumn cafe ambience

 11. elegant piano jazz

  elegant piano jazz

 12. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: sprekken.nl/2014/10/07/lochuizen-2-rekken-3/ […]

 13. relaxing sleep music

  relaxing sleep music

 14. … [Trackback]

  […] There you will find 93746 more Information on that Topic: sprekken.nl/2014/10/07/lochuizen-2-rekken-3/ […]

Leave a Comment