Reunie 4 – Rekken 3

De inhaalwedstrijd tegen Reunie moest gespeeld worden op een doordeweekse donderdagavond. Met de hulp van een aantal spelers van Rekken 2 en Rekken 4 konden we toch met 13 man afreizen richting Borculo. De eerste helft ging redelijk gelijk op. Wij kregen de betere en de meeste kansen, maar toch wist Reunie te scoren. Het hoogtepunt in de eerste helft was een opstootje dat met een sisser afliep. We wisten dat we hier van konden en moesten winnen. In de 2de …helft gingen we dan ook voor de overwinning. We domineerden de wedstrijd. Na een kwartier maakten we dan eindelijk de verdiende 1-1 via een mooi schot van Bram ten Barge.
Reunie kreeg in de gehele tweede helft welgeteld 1 kans. Uit een corner wist Reunie te scoren door niet adequaat verdedigen aan onze kant. Hierna probeerden we alles op alles te zetten om nog die 2-2 te maken door het zogenaamde kick en rush voetbal. Het mocht niet baten en we leden een pijnlijke, onverdiende nederlaag. We hebben vandaag een lesje effectiviteit gehad.
Marc Diepenmaat, speler van Rekken 4, speelde een verdienstelijke wedstrijd. Door een paar goede vrije trappen en torenhoge inzet mocht hij vandaag het “Man Of The Match- kistje” in ontvangst nemen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment