Potgrond actie op 20 , 21 en 22 februari

De potgrond actie 2014 is op donderdagavond 20 en op vrijdagavond 21 februari en op zaterdag 22 februari. Wij beginnen op de avonden om 17.30 uur in de kantine. Op zaterdag beginnen we om 9.30 uur. Geef je op bij Bart-jan Mellink of Harrie Nijhof. Jeugd-leden kunnen zich opgeven bij hun leider. Op die avonden wordt er voornamelijk in de kom en het buitengebied van Rekken verkocht en zaterdag gaan we naar Eibergen. Elk jaar weer is deze actie een groot succes. Maar dan hebben we wel de hulp van veel leden nodig. Hoe meer hulp hoe eerder het werk gedaan is.

De jeugdleden helpen elke dag met het daadwerkelijk verkopen. Wij vragen de senioren (heren en dames) om zich op te geven als chauffeur. Het is bij deze actie wel van belang om een geschikt vervoermiddel te hebben. Dat wil zeggen een auto met aanhanger (hoeft geen grote aanhanger te zijn) of een busje of een caddy. Een trekker met aanhanger kan ook. Daarnaast kan iedereen helpen met het sjouwen van de zakken.

Wij willen alle leden van de senioren elftallen, dames elftallen en de maandag avond groep dan ook oproepen om zich op te geven bij Bart Jan Mellink of Harrie Nijhof.

De jeugdleden kunnen zich opgeven bij hun leider.  De vorige actie, de oliebollen actie, is erg goed verlopen. Er waren veel helpers vanuit de jeugd (ruim 60 jongens en meisjes) en veel chauffeurs (ruim 20 dames en heren). Het werk was dan ook in een paar uurtjes gedaan. En dan is het leuk.

 

Bij deze actie hebben we meer hulp nodig. Wacht daarom niet af en geef je op. Wij kunnen iedereen gebruiken.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment