Gendringen DA1- Rekken DA1

Op deze mistige zondagmorgen was iedereen op tijd aanwezig om naar Gendringen te vertrekken. De warming- up was kort maar krachtig. De speelsters waren warm genoeg en de keepster ook. Allemaal even een dextro voordat we het veld opgingen, en daarna gaan met die banaan. Sharon heeft ze extra gemotiveerd door te zeggen dat ze een verslag wil maken maar die komt alleen openbaar als ze goed spelen, want meestal als je goed speelt win je. Om half 12 begon de wedstrijd. De eerste paar minuten was het spel een beetje rommelig, we hadden een paar kansjes maar het wat t allemaal net niet. Na een poosje gingen we wat meer voetballen en na goed samenspel ging het schot van Manon rakelings langs de rechter kruising. Maar een paar minuten later na een goede steekbal van Sam op Maureen, bleef Maureen koelbloedig en schoot de bal beheerst in het doel J. Maar na een poosje werd het voetbal weer een beetje minder ballen die gemist werden mindere passes. Ook hadden de tegenstanders het niet zo op Maureen, ze werd hard getackeld om wraak op haar te nemen en haar een beetje bang te maken. Maar Maureen krijg je niet klein hoor Gendringen! Na 45 minuten spelen was de ruststand dus 0-1 voor ons. In de rust vertelde peter dat het best goed ging. Zo nu en dan werd er mooi voetbal vertoont, het was alleen jammer dat we vaak het laatste stapje het scoren te kort komen. De tweede helft begon met een wissel, Sanne kwam op de plek van Iris. Daarna gingen we naar het veld en als plus punt was de zon gaan schijnen. De 2e helft begon rommelig maar we hadden wel een paar kansjes, maar we maakten het net niet goed af. Na geklungel van ons maakte Genderingen de 1-1 helaas. Het was niet echt een kans mja wij klungelde en hun maakte de goal. Na nog meer geklungel stonden we binnen 10 minuten inplaats van 0-1 voor bijna 2-1 achter maar door een goede redding van Corine gebeurde dat niet. Daarna kreeg Sam een goede paas en stond ze een op een  met de keeper maar de laatste man had ze nog wel half in de rug. Sam was wel veel sneller maar helaas schoot ze net voorlangs. In het midden van de tweede helft werden Lotte en Tessa gewisseld voor Joyce en Erika. Daarna is het spel een beetje wisselend gebleven maar niet goed. Het laatste kwatier kwam Julia in de plaats voor Minjoe. We ontsnappen een paar minuten voor tijd nog aan de 2-1, maar door een goede redding van Corine ontsnapte we hier gelukkig aan. Na 90 minuten werd er afgefloten en de eindstand was 1-1. Erg jammer want de eerste helft speelden we goed en hadden we het verschil groter moeten maken. De tweede helft was slordig en ook niet goed. Maar ik heb in de eerste helft goed voetbal gezien, jammer dat we dan in de tweede helft niet konden doorzetten.