Rekken 2 – Bentelo 2

Op zondag 12-10-2013 kwam Bentelo 2 op bezoek in Rekken. De ongeslagen koploper.

‘s morgens om half 10 was iedereen aanwezig. Het viel op dat iedereen op tijd was en er zo jammer genoeg geen boetes betaalt hoefde te worden. Na een week van keihard trainen en mentale voorbereiding had iedereen zin om te spelen en de wedstrijd werd gelukkig niet afgelast vanwege de regenval.

Na de bespreking in de bestuurskamer was wederom de taak duidelijk voor iedereen, winnen!

Eindelijk stond de wedstrijd op het punt van beginne. Helaas verloor Kasper ‘’the move’’ Brugman wederom de tos en kregen wij de kant waar de meeste regen viel. Optie om binnenkort iemand anders te laten kiezen met de tos?? Er klonk een luid fluitsignaal en de wedstrijd was begonnen. Vanaf minuut 1 was duidelijk dat Bentelo een beter ingespeelde en uitgebalanceerd team had dan Rekken. De bal ging achterin goed rond bij Bentelo en bij vlagen werd er goed gevoetbald door de bezoekers. Rekken probeerde er met tegenstoten uit te komen maar dit werd vaak verhinderd door de verdedigers van Bentelo. Rekken begon het steeds moeilijker te krijgen. Bentelo had moeite met de eindpass. Vaak kwamen ze tot de 16 meter van Rekken en daar hield het op. Compliment voor de verdediging van Rekken! Rekken ging met 0-0 de rust in en hoopte op een beter 2de helft.

In de rust werd zoals gewoonlijk alles nog een keer doorgenomen en er kwamen diverse technische aspecten aan het licht.

De 2de helft begon net als de eerste helft, meer balbezit voor Bentelo en Rekken was bezig met tegenhouden. Na 60 min voetballen begon rekken ook ruimte te krijgen.  Hierdoor kwamen we er vaker uit en begonnen zelf halve kansen te creëren. Helaas scoorde Bentelo in de 75ste minuut de 0-1. Rekken ging nog meer op zoek na de gelijkmaker en werd steeds sterker. Er kwamen kleine kansen en met een beetje geluk zouden deze verzilverd kunne worden. Helaas bleek dit niet het geval en vlak voor tijd maakte Bentelo de 0-2. Wat opmerkelijk was, was dat H.J ‘’ zweepslag’’ Wielink  (scheidsrechter) na een lange en uitputtende sprint de wedstrijd niet meer kon voortzetten wegens spierproblemen. Rekken zorgde voor een vervanger en de wedstrijd kon ‘’snel’’ hervat worden. Marco ‘’van Gaal’’ Nijenhuis nam de fluit over. Helaas wist Rekken niet meer te scoren en de wedstrijd werd afgefloten bij een stand van 0-2.

Rekken heeft hun best gedaan om er een mooie en spannende wedstrijd van te maken. Helaas was dit niet het geval en werd de 2de nederlaag van het seizoen geleden. Aanstaand weekend staat de inhaalwedstrijd voor de beker gepland tegen HSC ’21  6. (de krat bier staat nog steeds Kevin ‘’kreupel’’ Karnebeek.) Iedereen heeft er een goed vertrouwen in dat deze wedstrijd winnend afgesloten zal worden.