Witkampers 7 – Rekken 3

Het was uitstekend weer om te voetballen. We wisten allemaal dat we deze wedstrijd beter moesten presteren dan de 2de helft van vorige week. Met deze feiten in het achterhoofd vertrokken we naar Witkampers.
We begonnen niet slecht aan de wedstrijd. Witkampers kon geen hoge ogen gooien en wij creëerden af en toe wat kansen. Na een memorabele blunder van de keeper wist Pieter de 0-1 te maken. Aan het einde van de 1st helft maakte Pieter, door een individuele solo, de 0-2.
In de 2de helft waren er kansen aan beide kanten.  Pieter maakte vrij snel de derde goal voor Rekken en werd vervolgens gewisseld. De kansen voor Witkampers ontstonden vrijwel allemaal door slordigheden aan de Rekkense kant. Later in de 2de helft kregen we weer meer grip op de wedstrijd en zodoende ontstonden er veel kansrijke situaties. Deze kansen werden helaas wel vaak om zeep geholpen. Bram maakte even later dan toch eindelijk de 0-4. Vervolgens wist Eddy een kans te verzilveren met een gedenkwaardig schot, 0-5.
Jammer genoeg hebben we niet de nul weten te houden door een tegentreffer in blessuretijd, maar dat mag de pret niet de drukken, 1-5.
Pieter werd benoemd als Man Of The Match door zijn 3 goals en zijn aanvallende kwaliteiten.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment