Trias 6 – Rekken 3

De eerste wedstrijd van het seizoen stond op het programma. Dit was tevens de eerste competitiewedstrijd. We begonnen scherp aan de wedstrijd. Al vrij snel kwam er een goede aanval die netjes werd afgerond door Pieter. We gaven weinig weg, maar toch kwam trias in de eerste helft enkele keren gevaarlijk bij een treffer. In het slot van de eerste helft maakte de vrijstaande Ruud een goede kop goal. Rob had nog een goede solo over de linkerkant, maar deze rush kon geen potten breken door een voorzet die niet aan kwam.

In de rust werden er enkele wijzigingen doorgevoerd en werden we van de nodige peptalks voorzien door onze eigen Wouter. De 2de helft begon erg rommelig. We leden veel balverlies, maar we hadden het geluk dat Trias ook niet al te veel zin had om een keer tot een verbluffende aanval te komen. Na deze fase begonnen er erg veel gaten in de verdediging van Trias te komen, waardoor we erg veel kansen konden creëren. Ruud en Pieter kregen enkele grote kansen, maar uiteindelijk was het Bram die de 3-0 maakte. Na dit doelpunt was de wedstrijd definitief gespeeld en konden we het netjes uitspelen. Bram had nog wel zin in een doelpuntje en wist dit ook bijna te verwezenlijken. De lat zat alleen net in de weg. In de blessuretijd wist Ruud nog een balletje in het hoekje te plaatsen. Door zijn verdedigende degelijkheid en enkele rushes over de linker kant werd “Der Ordelmeister” Man Of The Match.