Rekken 5 wordt er door onsportief gedrag ingeluisd…

Eigenlijk stond de wedstrijd tegen Rietmolen 6 gepland op zondag 26 mei. Dit zou de afsluiting zijn van een tot dan toe mooi seizoen voor Rekken 5 . Helaas kon Rietmolen ivm activiteiten niet aan deze datum voldoen en er werd door hun een verzoek ingediend of het de donderdag voor het weekend kon. Rekken 5 stelde zich loyaal op en ging akkoord om toch drie dagen na de zwaar behaalde overwinning op Erix te komen voetballen.

Tijdens het invullen van het wedstrijdformulier kwam er geen hint van de leider van Rietmolen over eventuele veranderingen qua team maar toen Rekken 5 het veld betrad werd er door ons toch voorzichtig gevraagd of de tegenstander misschien op het verkeerde veld stond want op het aangewezen veld ging het om een 40 + wedstrijd en geen A junioren wedstrijd…Bij navraag bij de desbetreffende leider bleek het wel degelijk om de tegenstander te gaan want ze hadden maar 5 mensen van het eigen team dus we moesten maar niet mekkeren om hem maar even te citeren …..Daar voetbal je dus een heel jaar voor, we hielden het tot de laatste wedstrijd spannend en deden nog volop mee om het kampioenschap en dan dit.

Over de wedstrijd zelf wil ik het eigenlijk helemaal niet meer hebben maar het moge duidelijk zijn dat een team met spelers van o.a. 59 en nog een zware wedstrijd in de benen van drie dagen ervoor geen partij is voor zeven A junioren van amper 19 jaar met wat aanvulling van hun eigen team. Dat ze ook nog drie spelers van hun eigen team op de bank hielden zegt genoeg over hun instelling. Schrijnend was ook de manier waarop elk doelpunt werd gevierd in en naast het veld, wat een helden!

Rietmolen en Erix springen er dit jaar qua onsportiviteit uit door twee keer met een bijna compleet ander verjongd team te komen opdraven. Voor ons rest een kater en ik denk dat tijdens het eind feest bij Arjan en Hanny op 9 juni er nog veel na besproken zal worden over het memorabele jaar 2012/2013 tot dan !!!!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment