Receptie Rekken goed bezocht

Als afsluiting van een prachtig seizoen was afgelopen vrijdagavond de kampioens-receptie in de kantine. Er was zelfs een live-verbinding met München waar Ronald Karnebeek en Maurice Barts ergens op een gezellige hotelkamer zaten. Diverse sprekers namen het woord waaronder Dhr. Brunnekreef van de KNVB , Dhr.Dorsthorst  van de scheidsrechtercommissie en Henk Boevink namens FC.Eibergen. Er waren mooie woorden voor de spelers-groep het voetbal-beleid en de organisatie van SP.Rekken. Trainer Mark Roossink nam naar 5 jaar SP.Rekken afscheid en kan terug kijken op een geweldige periode. Hij kreeg dan ook door Leider Paul Nijhof namens het team een prachtige foto aangeboden met de voor hem bekende trainers-pose die we de afgelopen 5 jaar langs het veld hebben gezien. Door het bestuur werd er een mooi ingelijst kampioens-shirt overhandigd met op het shirt gedrukt de behaalde kampioenschappen. Jan Winkelhorst werd benoemd tot “meest eerlijke assistent-scheidsrechter” van de 5de klasse en kreeg een paar mooie nieuwe vlaggen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment