Rekken 5 en Deo 4 vermaken publiek

Een uur voor aanvang kwam het nog met bakken uit de hemel.. maar een kleine vier uur later zaten er tevreden mannen aan de stamtafel van Rekken 5 en bleef het nog lang gezellig. 

at was er intussen gebeurt op het hoofdveld. Ja ja de status van Rekken 5 wordt door de club goed ingeschat en vandaar dat we het hoofdveld mochten bespelen. Dit natuurlijk ook omdat de banken voor de kantine weer gezellig volzaten. Rekken 5 heeft zo zijn eigen supportersschare en die waren weer volop aanwezig!!

De wedstrijd zelf begon een beetje stroef tegen DEO 4  ….wellicht door het hoofdveld ofwel het publiek maar het duurde niet lang en de eerste speldenprikjes werden uitgedeeld door Rekken. De keeper van Deo werd getest maar bleek een goede sta in de weg te zijn. Toch kwam Rekken op een voorsprong…Jeroen W stoomde op en gaf een mooie steekbal op Jan B die even twijfelde maar gelukkig op tijd z’n snelheid gebruikte en de bal strak langs de keeper schoot 1 – 0 . DEO kwam af en toe op maar het stond tot dan goed bij ons al bleef de boomlange spits van DEO gevaarlijk. Helaas doordat door een botsing Herman A even uit het veld moest was er onrust en desoriëntatie bij de achterhoede en kon DEO eigenlijk uit het niets met een man meer situatie de gelijkmaker aantekenen 1 – 1. Moet zeggen dat de spits hem prachtig buitenkant rechts in de bovenhoek schoot . Herman moest met gekneusde ribben afhaken en er kwamen wat omzettingen achterin want ook Henny P wat even daarna met een rugblessure uitgevallen. Aanvallen is de beste verdediging zodat rekken weer de voorsprong zocht wat niet veel later gebeurde door een mooie actie van Paul N zodat er voor de rust weer een voorsprong op het scorebord stond 2 – 1.

Hans O en Maurice Te B kwamen in het veld voor de lichtgeblesseerde Henk S en Bertus G dit als voorzorg want op tweede pinksterdag wordt er alweer gespeeld tegen Erix..5.  Rekken kreeg kansen maar ook DEO kwam er af en toe gevaarlijk uit zodat het voor het publiek een vermakelijke wedstrijd werd….al voelt dat voor de “trainersstaf” af en toe anders…Vooral bij hoekschoppen en hoge voorzetten was de lange spits een plaag en helaas ging het daar ook fout achterin zodat met een mooie tegenwaardse kopbal de 2 – 2 op het scorebord verscheen.

Rekken moest dus weer volop aan de bak om mee te blijven strijden om de koppositie en dat betekende 1 ding winnen… dus scoren. Omdat het spel heen en weer golfde kwam er ruimte en Rekken profiteerde daar knap van.  Marcel M werd diep gestuurd en maakte zich met een mooie beweging vrij zodat hij met een geplaatste bal in de korte hoek Rekken op voorsprong bracht. 3 – 2 .  Nu alle hens aan dek en de voorsprong koesteren was het devies. Al werd het nog af en toe gevaarlijk zeker bij corners de voorsprong werd vastgehouden en zowaar staan we weer bovenaan aangezien KSV zijn wedstrijd had afgelast….dat wel.

Gerelateerde berichten

18 Thoughts to “Rekken 5 en Deo 4 vermaken publiek”

Leave a Comment