Longa 10 – Rekken 3

Vandaag stond de laatste uitwedstrijd op het programma. Op naar Lichtenvoorde dus maar. De thuiswedstrijd werd moeizaam met 2-0 gewonnen. Door vele afwezigen hadden we maar 11 man, inclusief 2 spelers uit de A.

We speelden een zeer matige wedstrijd. Op een slecht veld kwamen passes niet aan en aannames waren dramatisch. Het vervelende was, dat bijna iedereen deelde in deze malaise.  Longa kwam dan ook verdiend op voorsprong, al was dat met enig fortuin. De bal werd hard voorgezet en de speler van Longa liep de bal met zijn buik binnen. Vlak voor rust werd het zelfs 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Zelf konden we wel een aantal mogelijkheden creeren, maar het ontbrak vaak aan een goede eindpass of dom geluk. Gedesillusioneerd zochten de spelers van Rekken de thee op.

In de rust werd een tactische omzetting gedaan in de hoop meer grip te krijgen op het middenveld. Dit had niet het gewenste effect waardoor het spelbeeld hetzelfde bleef. Vlak na rust werd het zelf 3-0. Toen de spits van Longa de bal mooi over Bart Jan heen stiftte was de wedstrijd beslist. Rekken probeerde het nog maar kon weinig potten breken. 2 kansen werden nog gecreeerd, maar deze waren niet besteed aan Kasper en Henk.

Man of the Match aan onze zijde was Jochem.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment