Rekken 5 werkt aan doelsaldo

Afgelopen zondag speelde Rekken 5 zijn thuiswedstrijd tegen Lochuizen 4. We waren op onze hoede want hoewel een laagvlieger had Lochuizen de laatste weken wat punten bij elkaar gesprokkeld. We begonnen dan ook scherp aan de wedstrijd wat ook nodig was want Lochuizen gaf in het begin goed partij. De stopper van Lochuizen stond zijn mannentje en het was daarom een moeilijk doorkomen. Good old Henny P bracht de verlossing door een briljante pass binnendoor te geven op Jan B die hem prachtig terug legde op de inkomende Paul N… 1 – 0 voor Rekken.

Het leek of Lochuizen zich toen al gewonnen gaf want in een mum van tijd maakte Paul N er nog twee en sloot Jan B de eerste helft af met nog een doelpunt 4 – 0

Lochuizen speelde de tweede helft tegen zichzelf en dat is nooit bevorderlijk als je er nog wat van wilt maken…gek genoeg vond Rekken het toen ook even wel best waardoor de rust stand lang op het score bord bleef. Gelukkig hervond Rekken zich weer en werd het ouderwets leuk om van de kant te zien hoe de kansen werden uitgespeeld…Jan B scoorde de 5 – 0. Daarna stoomde Bertus G mee op wat resulteerde in de 6 – 0. Ook good old Henk M pakte zijn doelpuntje mee en de laatste viel in de slotminuut. Een mooie steekpass bereikte Marcel M die simpel de keeper omspeelde en de bal breed legde op Jan B die hem kon tikken 8 – 0.

Zo bleef Rekken 5 ook na deze wedstrijd op koers voor de strijd om de eerste plek. Wederom kregen we door een sterke organisatie van achteruit geen tegendoelpunt en werd er met verzorgd spel gewerkt aan het doelsaldo. Aanstaande woensdagavond 8 mei om half acht spelen we de topper tegen KSV in Vragender. Zou zeggen komt allen en moedig de “oldies “ aan !!!!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment