Opgave kan nog: 7 tegen 7

Nog 4 plaatsen voor 7 – 7 bij FC Eibergen beschikbaar!  Het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi staat op het programma voor vrijdag 17 mei. De organisatie is in handen van de Eibergse Sport Federatie in samenwerking met FC.Eibergen en SP.Rekken! 
Op vrijdagavond 17 mei vindt voor de 22e keer het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) plaats op Sportpark de Bijenkamp van FC Eibergen. Er hebben zich reeds 12 teams aangemeld en we zoeken nog 4 teams die deel willen nemen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels. Zo mag er onbeperkt gewisseld worden en duren de wedstrijden 12 minuten. Bedrijfs- en vriendenteams worden uitgenodigd zich aan te melden via john@sportfederatieberkelland.nl tot uiterlijk maandag 13 mei. Er kunnen maximaal 16 teams deelnemen dus vol is vol. De eerste wedstrijden starten om 18.30 uur en rond 22.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SFB tel. 0545-476727 of kijken op www.sportfederatieberkelland.nl

Gerelateerde berichten

Leave a Comment