Kabouter-voetbaltoernooi

Jongste Rekkense pupillen op toernooi kaboutervoetbal bij Hoeve Vooruit. Het zal je maar gebeuren. Je bent 6 jaar, je zwemdiploma net op zak en nog maar pas lid van Sportclub Rekken. Voorlopig mag je alleen maar trainen maar wedstrijden spelen is er nog niet bij. 

Dan komt er opeens een uitnodiging om te komen spelen op een echt groot toernooi wat kaboutervoetbaltoernooi heet.Onder leiding van de gemotiveerde trainers Maurice en Wouter trokken Michelle, Nick, Coen, Krieke en Teun de stoute voetbalschoenen aan en stonden op zondag 21 april met nog 15 andere viertallen op het veld van voetbalvereniging Hoeve Vooruit.

Daar was een kaboutervoetbaltoernooi georganiseerd waar alle clubs uit Berkelland en Haaksbergen aan mee konden doen. Alles was heel goed geregeld.  De Rekkense pupillen deden heel goed hun best en lieten zien dat ze op de training al heel veel hadden geleerd. Je kon goed zien dat sommige spelers al goed konden keepen. Anderen passeerden gemakkelijk een tegenstander en weer een ander was goed in bal afpakken. Enkelen konden al heel hard maar niet altijd zuiver schieten en sommigen probeerden al een echte schaar.

De Rekkense kabouters hebben heeft heel veel plezier gehad evenals de vele supporters. Tot slot kregen alle deelnemers een schitterende medaille. Zo wonnen de jongste pupillen van Rekken hun eerste voetbalprijs. Wie weet is dit het begin van een glansrijke carrière.

 

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Kabouter-voetbaltoernooi”

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2013/05/01/kabouter-voetbaltoernooi/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: sprekken.nl/2013/05/01/kabouter-voetbaltoernooi/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2013/05/01/kabouter-voetbaltoernooi/ […]

Leave a Comment