Rekken 5 voert de druk op

Allereerst wil ik het 1e namens Rekken 5 feliciteren met hun voor Rekken unieke prestatie! Kampioen worden en volgend jaar te bewonderen in de 4e klasse chapeau!!! Rekken 5 moest deze dag naar Vios wat voor ons toch een angstgegner is ….De ziekenboeg was gedeeltelijk weer leeggestroomd dus we zaten wat ruimer in het aantal spelers. De wedstrijd was nog maar net begonnen of Paul kreeg twee uitstekende kansen die hij niet wist te verzilveren….zat hij soms al bij de kampioenswedstrijd van het 1e ??? 

In de loop van de eerste helft voerden we de druk op maar vonden we telkens de keeper of de te fanatieke grensrechter op onze weg naar de goal. Dit zorgde voor wat irritaties en dan kun je maar zorgen dat je het met voetbal oplost wat ook gebeurde …Een mooie aanval kwam bij de opkomende Henk M terecht die hem terug legde op de inkomende Henk H die het mooi met een strak schot afmaakte 0 – 1. Deze voorsprong was verdient aangezien Vios tot geen enkele kans kwam mede door sterk verdedigen van Rekken kant.

Na de thee veranderde er weinig aan de situatie, Rekken viel aan en Vios probeerde tegen te houden. Dit was weer een dag dat we aan ons doelsaldo konden werken maar helaas bleef het bij 1 goal en wel van Paul na een knappe actie… 0 – 2 wat tevens de eindstand was.

Bij terugkomst in Rekken konden we ons opmaken voor een mooie middag van het eerste maar werd nog mooier toen we hoorden dat KSV verloren had en de spanning in onze klasse weer terug is en we het weer in eigen hand hebben!! Dus heren van Rekken 5 komt allen donderdag trainen om weer naar een volgende finale te werken waarvan we er nog 6 te gaan hebben!!!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment