Markelo 5 – Rekken 3

Op papier wederom een lastige wedstrijd voor Rekken 3, Markelo was de tegenstander. Op een mooi veld moesten we met een gemankeerd elftal aantreden. Er waren maar 11 spelers waarvan er 4 wat pijntjes hadden.

De wedstrijd was lange tijd in evenwicht totdat na 20 minuten Rekken de regie in handen nam, tot grote kansen leidde dit niet, vaak was de eindpass net niet goed. Hierna werd Markelo gevaarlijker en wisten ze zelfs te scoren, maar de doelpuntenmaker stond buitenspel. Op slag van rust kwamen we op voorsprong. Kasper verprutste de eerste kans, maar na goed werk van Joep wist hij alsnog de bal binnen te werken, 0-1.
Na de thee bleef Rekken de beter voetballende ploeg, Markelo bleef dreigend vanuit de counter. Na ongeveer een uur moest Markelo tijdelijk verder met 10 man na overtreding van de aanvoerder, hij mocht 5 minuten afkoelen. Niet lang daarna leek Rekken ook verder te moeten met 10 man. Omdat de uitstekend spelende Eric z’n enkel dubbelklapte in een duel kon hij niet verder. Gelukkig had leider Jeroen Stomps het tenue aan en kon hij invallen. Hij had ik binnen enkele minuten, zijn eerste minuten van het seizoen kunnen opfleuren met een doelpunt, maar vanaf de 16 schoot hij ver naast. Markelo werd wat gevaarlijker maar Bart Jan was een grote sta-in-de-weg.Vlak voor tijd werd de wedstrijd dan toch in ons voordeel beslist. Een lange bal van Bart Jan werd goed door Eddy verlengd, waarna Christiaan (in twee keer) de keeper wist te verschalken.

Na de deceptie van vorige week, werd er nu weer gewonnen. Een goede wedstrijd werd beloond met 3 punten. De tweede plaats ligt binnen handbereik. Man of the Match was Eric

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Markelo 5 – Rekken 3”

 1. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: sprekken.nl/2013/04/24/markelo-5-rekken-3/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2013/04/24/markelo-5-rekken-3/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2013/04/24/markelo-5-rekken-3/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: sprekken.nl/2013/04/24/markelo-5-rekken-3/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2013/04/24/markelo-5-rekken-3/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2013/04/24/markelo-5-rekken-3/ […]

Leave a Comment