Erix 5 – Rekken 5

Rekken 5 leeft van wedstrijd naar wedstrijd en probeert de spanning in de competitie erin te houden. Mede door de vele blessures van o.a. Paul , Fred, Henk S, Henk M, Ewout, Rob wordt het soms passen en meten uit een selectie van normaal..17 man…Good old Martin W werd een tijd terug weer van stal gehaald en deze wedstrijd kwam Gerard O onze gelederen versterken ondanks dat hij al bijna drie jaar niet meer had gevoetbald.

Het siert ons dat we het binnen onze leeftijdsgroep van dik boven de 40/50 proberen op te lossen ( wat ook de opzet van de competitie was) en ondanks die gegevens nog steeds meedoen om het kampioenschap!!

De wedstrijd is geëindigd in een 2 – 3 overwinning nadat we eerst met 2 – 0 achter kwamen..

Marcel M scoorde twee doelpunten en verder was er een eigen goal van Erix. Hopelijk kunnen we volgende week weer wat mensen terug verwachten uit de ziekenboeg om de uitwedstrijd tegen Vios te spelen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment