Rekken 5 – SVBV 4

Rekken 5 pakt solide SVBV in ondanks griepvirus…….Zo heb je 17 man op papier en om half negen in de ochtend nog 13….griepjes, blessures en toch raakte Rekken niet van de wijs…

We begonnen deze keer in een kerstboomopstelling met Paul als diepste spits….voordat de tegenstander en sommige bij Rekken dat in de gaten hadden stond het na 10 min. al  2 – 0 door  2 x Paul…even dachten we aan een telraam maar niet veel later viel Paul geblesseerd uit en hadden we nog 1 wissel over.

Rekken speelde met Bertus als slot op de deur solide achterin en gaven niets weg zodat we relax de rust in gingen. Na de rust probeerde SVBV het wel maar Rekken was gewoon een maatje te groot ondanks allerlei pijntjes in het veld. Henk H bracht de stand naar 3 – 0 na een mooie aanval en mooie voorzet van ( verkapte rechtsbuiten ! ) Ludy K. Tussen de 3 en 4 nul kwam SVBV  1 maal tot een aanval maar met een schitterende redding hield Bob zijn doel schoon.

De 4 – 0 en tevens eindstand ben ik even kwijt, maar volgens mij maakte ook Henk H deze na een mooie voorbereiding van Marcel M. Daardoor houden we nog steeds de aansluiting met KSV zodat de spanning en bijbehorende pret blijft voor de prijzen……..

Hopelijk kan ik donderdag op de training iedereen van Rekken 5 weer fit verwelkomen en wie weet hebben er bij Rekken 4 nog meer zin en tijd om eens te komen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment