Ruurlo MC1 – Rekken MC1

Zaterdag 30-3-2013 was het zover de wedstrijd tegen VV Ruurlo. Om 12 uur gingen we weg bij de kantine van Rekken en om 13:00 begon de wedstrijd. De 1e helft begonnen we slecht we zetten weinig druk en ook onze inzet was slecht en we speelden slordig. Daarom stonden we met de rust 2-0 achter. Na een peptalk van de leiders begonnen we de 2e helft goed. De sneeuw ging weg, de zon ging schijnen en er kwam een goal door Marloes. De stand was nu 2-1. 5 Minuten voor het einde scoorde Emma een mooie goal strak in de hoek. De stand was nu 2-2. 1 Minuut voor tijd had minjoe nog een mooie kans maar hij ging helaas naast. Het was een leuke en leerzame wedstrijd tegen een leuk team. De eindstand was 2-2. Eindelijk onze 1e punt na telkens op het nippertje te verliezen.