Rekken 3 – Grol 8

Na vorige week een puike partij te hebben geleverd tegen de titelfavoriet. Was het een week later tijd voor de return. Waar we de vorige keer nog heel goed weerstand en strijd konden bieden, was dat op eigen terrein een stuk minder.

Binnen no-time stond het Grol 0-3 voor. In de beginfase hadden we meer de bal dan Grol en dachten we aardig mee te kunnen ballen, maar 2 scherpe counters en een vrije trap later, waren we een illusie armer. Daartegenover stonden aan onze kant een aantal mogelijkheden voor Heino, Joep en een kopbal van Pieter op de lat.  Voor de rust kon Grol de wedstrijd ook al definitief beslissen door er nog 0-5 van te maken.

In de rust werd er gewisseld om iedereen aan het spelen te krijgen. In de tweede helft kon het veel makkelijker combinerende Grol de wedstrijd rustig uitspelen en zelfs de score nog uitbouwen naar 0-8. Hoewel er voor ons ook wel iets meer ruimte kwam om aan te vallen en een paar kleine kansen te creëren, kwamen we niet tot scoren. Verder was er nog een vervelend voorval met Eric, die flauw viel en hyperventileerde, gelukkig bleek er na de tijd niks ernstigs aan de hand te zijn.

Henk T. was aan onze kant “man of the match”.