Rekken 5 – MEC 5

Rekken 5 heeft toch ijspret …..Afgelopen zondag werd er zowaar gevoetbald door Rekken 5….Alweer de tweede wedstrijd in 2013. Bijna had Koning winter er weer een streep door getrokken maar het bestuur van dienst gaf groenlicht. Henkjan S had zijn best gedaan om het veld bij Kerkemeijer vlak en glad te slepen zodat op de gedeeltelijke ijsbaan gespeeld kon worden….   Bij het inlopen hoorde je klak klak .. de edele voetjes van de voetballers werden getest…

Koek en zopie was a 1 euro te verkrijgen in de ijstent naast de ingang van het veld en toen ook de scheidsrechter het niet aandurfde om als boeman op te treden kon er worden gestart met de wedstrijd. Tactisch had interim aanvoeder Henk M gekozen om eerst richting de schaduw te voetballen…en u raad het al..daar was het nog gladder . Het resulteerde al snel in wat kansen en Paul N die samen met Marcel M in de spits stond maakte na een mooie aanval de 1 – 0.

De lichtvoetigheid bij de Rekkenaren was groter dan de gasten uit Miste toch kon door slap verdedigen op het middenveld Mec prachtig scoren met een geplaatste lob over onze keeper…

1 – 1 . Daarna golfde het spel op en neer maar gelukkig zorgde Paul N na weer een mooie uitval voor de 2 – 1. Mec wilde wel maar de volgende goal viel aan hun kant door een prachtige goal van Henk H uit een moeilijke hoek 3 – 1.   Rust

Ondanks de voorsprong waren we niet tevreden aangezien we ons zelf soms onnodig in de moeilijkheden brachten. Na een paar kleine omzettingen en wissels ging Rekken verder waar het was gebleven…namelijk scoren. Martin W die als invaller in het veld kwam gaf de bal op een presenteerblaadje aan Paul N die daar wel raad mee wist…4 – 1. Het veld eiste zijn tol en Rekken kreeg een paar blessures achter elkaar maar aangezien we volledig waren werd het goed opgelost en kwam de voorsprong niet meer in problemen…Kansen waren er nog maar de was lucht op zodat het bij een verdiende 4 – 1 bleef en behoudt Rekken de aansluiting met KSV.

Paul N  3 x   Henk H 1 x

Gerelateerde berichten

Leave a Comment