Rekken 5 en een telraam uitslag

Afgelopen zondag speelde Rekken 5 tegen de rode lantaarndrager Lochuizen. Vreemd genoeg werd er gesproken van een soort angstgegner aangezien Rekken het daar traditie getrouw altijd moeilijk had…maar Rekken 5 heeft qua stand en voetbal nu een andere status waardoor we best mogen denken dat zo’n wedstrijd gewoon 3 punten moet opleveren!

Gelijk vanaf het begin zat Rekken er weer kort op en werd er druk gezet wat al in de eerste minuut resulteerde in een mooie aanval en een dito lob van Paul zodat de 0-1 op het telraam stond. De tweede goal kwam van Henk H die op het juiste moment inschoof en de 0-2 kon aantekenen. Jan B maakte de volgende aanval af door op tijd diep te gaan 0-3. Uit een corner maakte Harrie N de 0-4 door een prachtige lob waarbij de keeper door de drukte niets had gezien maar wel iets had gehoord ( lat en net) .

Rust.

Na de thee ging Rekken vrolijk verder en de ene na de andere aanval volgde. Er zaten mooie  combinaties  bij en het ene doelpunt was nog mooier dan het andere ( Paul N z’n 0-6 bekeken in de driehoek)  Lochuizen werd weggespeeld en als de grensrechter van Lochuizen eerlijk had gevlagd was de score nog hoger uitgevallen. Paul kon vandaag 5 doelpunten bijtekenen en Marcel als goaltjesdief 3 zodat de eindstand na enige bestudering van  het telraam 2-11 was. Ook Lochuizen kon twee keer scoren doordat Rekken iets te enthousiast met z’n allen naar voren liep. Maar dat was de achterhoede vergeven al zal dit volgende week niet moeten gebeuren aangezien we dan een tegenstander krijgen van een ander kaliber GSV 63.

Na dit positieve nieuws kreeg ik vandaag de uitslag van de MRI-SCAN en dat was minder positief helaas….ingescheurde binnenste en buitenste meniscus en de voorste kruisband ingescheurd… operatie begin dec. Dus zal de winter zoet zijn met revalideren en het zooitje ongeregeld nog een tijdje blijven trainen!!

Doelpunten Paul 5 Marcel 3 Harrie 1 Henk H 1 Jan 1

Gerelateerde berichten

Leave a Comment