Rekken 5……(even) in de mineur

Afgelopen zondag was er een inhaalwedstrijd tegen Rietmolen 6. Een derde van het team had hier geen rekening mee gehouden en was of op vakantie of had andere perikelen…

De training van de donderdag ervoor bood nog hoop want er was een geweldige opkomst. De dag zelf kregen we nog twee jonge goden van het vierde om de uitgedunde ploeg te versterken bij deze Gerald en Maurice bedankt voor jullie niet onverdienstelijke inzet!!

De wedstrijd begon zoals vaker de laatste weken stroef aan  Rekkense zijde het gevaar kwam dan ook van Rietmolen dat makkelijker de combinaties vond. We hielden aardig stand maar dat we uiteindelijk door slecht dekken twee goals om de oren kregen van dezelfde speler bij twee corners was zuur 0-2 . Niet lang daarna viel zelfs de 0-3 door een uitgespeelde aanval van Rietmolen….Rekken moest wat en zowaar kwam er het laatste kwartier druk van Rekkense kant wat drie opgelegde kansen opleverde maar helaas geen goal.

De tweede helft gingen we over op het 4-3-3 systeem om wat extra druk te zetten op de Rietmolen. Voorstopper Henk H schoof meer in en er volgde een legio aan kansen van Rekkense kant maar het mocht niet baten …het was zo’n dag dat niets lukte het bleef bij 0 – 3 en het eerste verlies was een feit. Volgende week zijn we vrij en dat komt eigenlijk niet slecht  uit met de Rekkense instuif op zaterdag… Hopelijk wordt er dan weer wat moed ingedronken voor de wedstrijden die volgen en staan de koppies over twee weken weer dezelfde kant op !!! Want dat we met dit team ver kunnen komen ( mits allen fit ) is wel duidelijk !!! Geloof er in REKKEN 5 !!!!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment