Aan alle pupillen, junioren en hun ouders van Sportclub Rekken

Een rondleiding door “de Grolsch Veste”, het spelershome, de perskamer, de tribunes, de spelerstunnel en natuurlijk de kleedkamer van FC Twente.
Zou jij dat willen meemaken en met eigen ogen willen zien? Dat kan!

Het is Sportclub Rekken gelukt in de herfstvakantie een rondleiding onder leiding van gidsen bij FC.Twente te organiseren.

Op woensdag 24 oktober om 2 uur zijn we welkom in het stadion.
We vertrekken met auto’s om 1 uur vanaf de parkeerplaats bij “het Asterloo” en zijn om ongeveer 5 uur weer terug in Rekken.

De totale kosten inclusief vervoer bedragen €11- p.p.

Ga jij ook mee naar “de Grolsch Veste”?

Opgave voor donderdag 18 oktober bij de leider van jouw team en ook graag de €11- aan hen betalen. Ouders die kunnen meerijden ook graag doorgeven aan de teamleiding.

Chauffeurs (ouders en leiders ) die meerijden, kunnen ook deelnemen aan de excursie. In ruil voor hun benzinekosten krijgen zij gratis kaarten. Omdat wij verwachten dat er een tekort aan chauffeurs zal zijn doen wij een dringend beroep op de ouders zich aan te melden.

Op dezelfde datum organiseert de sportfederatie ook een activiteit in Rekken. Hierover is overleg geweest en besloten is dat kinderen die zich hiervoor al hebben aangemeld een keuze hebben om met 1 van de twee activiteiten mee te doen.

Als er nog vragen zijn, neem dan even contact op met Wim Giesbers.
Telf. 0545-431324.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment