Wedstrijdverslag FC Eibergen 4 – Rekken 3

Na de 2-1 overwinning van vorige week reisden we vol vertrouwen af naar Eibergen. De wedstrijd begon erg rommelig. Dit leidde al vroeg tot een corner van Eibergen die er ongeveer in één keer invloog: Jochem trapte onder de bal door waardoor Bart Jan niet meer de tijd had om te reageren.

Niet veel later kregen wij ook een corner, deze werd slecht verwerkt door de keeper, half van de lijn gehaald door een verdediger en vervolgens ingetikt door Kasper. De stand was weer gelijk. We kwamen wat beter in de wedstrijd en kregen een aantal goede mogelijkheden vooral door de constante dreiging van Pieter. Een schot van Danny ging net naast en een schot van Kasper werd net gekeerd door de keeper. Een doelpunt van Pieter werd afgekeurd wegens een vermeende handsbal.

We gingen dus rusten met 1-1. In de rust werd wat gewisseld en ons tactische plan werd weer neergezet. Kort na rust kregen we een onterechte penalty tegen. Eric maakte een perfecte sliding op een aanvaller van Eibergen buiten de 16. Maar de scheidsrechter gaf een penalty, de gele kaart was echter voor Henk.

We kregen over de hele wedstrijd 5 (!) gele kaarten. De spits van Eibergen schoot de bal er perfect in: 2-1. Na de 2-1 kwamen we wel weer snel terug tot 2-2. Pieter maakte een mooie actie over de linkerflank en legde de bal panklaar voor Kasper die de bal erin schoot. We kwamen steeds beter in de wedstrijd, maar op de counter was Eibergen gevaarlijker en wist ook 2x te scoren. Na de 4-2 van Eibergen kwam het mooiste doelpunt op naam van Pieter, hij krulde vanaf punt 16 de bal in de korte kruising, de keeper was kansloos.

Na onze 4-3 stond meteen vanaf de aftrap de eindstand op het scorebord (5-3). De bal werd lang gegeven, Eric werd afgetroefd in een duel en Eibergen kon voor de beslissing zorgen. Hierna kregen we nog een aantal kansen, Kasper faalde oog in oog met de keeper en een halve omhaal ging net naast. Op zich werd er, vooral de 2e helft, aardig gevoetbald en hadden we veel meer verdiend deze wedstrijd.

Gerelateerde berichten

5 Thoughts to “Wedstrijdverslag FC Eibergen 4 – Rekken 3”

 1. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2012/09/24/wedstrijdverslag-fc-eibergen-4-rekken-3/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: sprekken.nl/2012/09/24/wedstrijdverslag-fc-eibergen-4-rekken-3/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2012/09/24/wedstrijdverslag-fc-eibergen-4-rekken-3/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2012/09/24/wedstrijdverslag-fc-eibergen-4-rekken-3/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2012/09/24/wedstrijdverslag-fc-eibergen-4-rekken-3/ […]

Leave a Comment