Rekken 5 en de overwinning voor HENK

Zoals jullie wellicht allemaal al hebben gehoord speelde zich donderdag na de training van Rekken vier en vijf een drama af in de kleedkamer. Henk Mellink werd uit het niets getroffen door een hartaanval. Door het snelle samenspel van allerlei mensen konden we Henk weer bijbrengen en in veilige handen van het ambulancepersoneel geven!

 

Het moment heeft diepe indruk gemaakt op iedereen die erbij betrokken was en op zo’n moment zie je dat er een geweldige saamhorigheid is bij Sp. Rekken. De volgende dag kregen we het bericht dat Henk na een ingreep de nacht goed door was gekomen! Aangezien ik vlak bij het ziekenhuis woon ben ik s’middags bij Henk op bezoek geweest en kan zeggen dat we bijzonder blij waren om elkaar de hand te kunnen geven!! Op dat moment wachtte Henk nog op de uitslag maar inmiddels is bekend dat de beschadiging nihil is en hij maandag naar huis mag!! We hebben over allerlei dingen kunnen praten en Henk maakte een goede indruk op me voor zover dat kan in deze situatie. Wel gaf hij mij en het team mee op zondag “gewoon” te voetballen.

 

De wedstrijd tegen Meddo was toch vreemd en we begonnen dan ook onwennig wat resulteerde in een zondagschot van Meddo dat de 0-1 betekende…Daarna  kwamen we beter in het spel wat resulteerde in een prachtige aanval over vele schijven en dat betekende de gelijkmaker… “deze is voor jou Henk riep Marcel”  wat kan een doelpunt dan bevrijdend werken na alle gebeurtenissen ! De goal erna viel net voor rust en was een kopie van de vorige,  de  2-1 was een feit door dezelfde doelpuntenmaker Marcel!

 

Na rust gebruikte Jan al zijn snelheid op het juiste moment en de 3-1 en 4-1 waren een feit. Meddo deed even iets terug door een ongelukkige eigen goal  4-2 maar dat weerhield ons er niet van om door te gaan wat resulteerde in Paul zijn eerste doelpunten dit seizoen de 5 en 6-2. Dat Meddo Bob nog 1 keer liet zien dat je niet twee meter voor de goal moet gaan staan en de 6-3 maakte was een bijzaak….Sp Rekken 5 liet het zelfde samenspel zien als de donderdagavond in  de kleedkamer…HENK DEZE OVERWINNING WAS VOOR JOU!!

 

Doelpuntenmakers Marcel 2 Jan 2 Paul 2

Gerelateerde berichten

Leave a Comment