Verslagen Rekken C1

Hieronder een samenstelling van de verslagen van de wedstrijden die de afgelopen tijd door de C1 van Rekken zijn gespeeld:

SP Rekken c1 -Harfsen c1 1-3

Onder goede weersomstandig heden moesten we thuis tegen Harfsen. Rekken begon redelijk aan de wedstrijd.
Thijs kwam goed door en gaf een voorzet op Timo die helaas werd gemist. Over en weer kregen we kansen. Harfsen werd sterker en Rekken werd terug gedrongen,we moesten veel verdedigen. Na een half uur werd het 0-1, vlak daarna werd het op de zelfde manier 0-2 wat ook de rust stand was.

Tweede helft

De tweede helft begon ook weer met een sterker Harfsen, dat al vrij snel uit een corner 0-3 maakte wat helaas een eigen goal van Rekken was .Daarna werd Rekken toch sterker en werden we beloont door een mooie goal door Dennis. Een vrije trap van Thijs die goed ingeschoten werd door Dennis maar helaas geen goal werd. We hebben de tweede helft veel beter gespeeld, door dat we ons allemaal beter gingen inzetten we gingen ook beter samen spelen.
Groeten de C1

SP Rekken C1 – Longa C5 5-2

Zaterdag 17 maart 2012, De warming-up begon fanatiek, en de peptolk van Jeffrey zorgte ervoor dat we nog meer inzet hadden.Ons team ging met een goed gevoel het veld op.

De 1e helft begon goed. We speelden met een rechter opkomende back (Koen). Ons team had veel kansen, en de bal was vaak in ons bezit. De tegenpartij wist niet goed wat ze moesten doen. We lieten ons wel redelijk snel van de bal zetten, maar alles ging de 1e helft gelukkig goed.Er vielen de 1e helft dan ook 3 doelpunten.

De 2e helft leek goed te beginnen. We tikten de bal lekker rond, en hadden de scheidsrechter redelijk in het voordeel. Robin werd neergehaald in de 16 meter, penalty voor Rekken. Daar kwam een schitterende goal uit door Joey. Maar door domme fouten, en niet goed terugkomen kwamen er 2 doelpunten tegen. Longa begon onsportief te spelen. Natrappen, vloeken en schelden, alles gebeurde. Rekken negeerde dat, en speelde hun eigen spelletje. We vochten ons terug, en wisten nog een paar keer te scoren.

De eerste helfd ging voetballend een stuk beter. En de eindstand is 5-2 geworden. Ons team had meer uit de wedstrijd kunnen halen, maar we zijn hartstikke blij met deze 3 punten.
Groetjes Tim, C1

Zelos C3 – Rekken C1 7-0
Rekken voetbalt in de eerste minuten niet goed, maar dat is rekken eigen daarom kregen we al snel een doelpunt tegen na 7 minuten kregen we een grote kans nadat Mike heel mooi opent op Koen. En toen kreeg Rekken het 2de doelpunt ook al tegen nadat de verdediging veel fouten had gemaakt. De trainer paste daarom ook wat veldwissels toe in de verdediging. Er op hopende dat het hierdoor beter zal gaan het ging ook wel beter er kwamen geen doelpunten meer tegen de eerste helft. Het was rust onze trainer Jeffery was niet blij en zei daarom ook veel wat er beter moest. We stonden weer op het veld en de aftrap is genomen Zelos zette al snel veel druk en er kwamen veel kansen die werden ook benut door de tegenstander, hierdoor stonden we al snel achter met veel doelpunten. We kregen heel af en toe nog wel een kans. Mike gooide zijn truckendoos maar eens open en liet nog wat zien alleen er kwamen geen doelpunt meer voor Rekken. We hebben met 7-0 verloren.
Groetjes Sjoerd

Gerelateerde berichten

Leave a Comment