Rekken wint bij Hoeve Vooruit

Rekken boekte een eenvoudige overwinning op Hoeve Vooruit dat vanaf het begin weinig tegenstand bood. Ook Rekken speelde niet  sterk zei Mark Roossink op berkelland FM maar door deze overwinning doet Rekken weer mee in de strijd om de 4de plaats die recht geeft op de nacompetitie. Wouter Rexwinkel zette Rekken voor rust op 0-2 en bouwde de score na rust verder uit tot 1-3.  De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 1-5 en de jeugd kreeg in de laatste fase van de wedstrijd ook nog de kans om een doelpunt mee te pikken, helaas lukte dat niet.  Op 15 april is de laatste thuiswedstrijd tegen Phenix, met daarna nog  2 uit-wedstrijden tegen Erix en het t’ Centrum voor de boeg. Hopelijk kan Rekken de goede resultaten van de laatste weken omzetten in een mooie eindsprint naar een goede eindklassering.

Hoeve Vooruit – Rekken 1-5 (0-2)
0-1  Wouter Rexwinkel
0-2  Wouter Rexwinkel
1-3  Wouter Rexwinkel
1-4  Coen Groot Kormelink
1-5  Patrick Nijland