Grote opkomst Nieuwjaarsreceptie

Zondag 8 januari 2012 was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie wederom een succes met een grote opkomst van boven de 100 bezoekers. Helaas door de vele regen val kon het geplande voetbal toernooi geen doorgang vinden en wordt het bijna een traditie om het traditionele parcours te voetbalschieten. De introductie werd ingeleid door organisator Jan Giesbers waarna de eerste twee teams vertrokken. Rond een uur of 12:30 uur waren alle teams weer terug waarna er nog een pittige vragenlijst moest worden ingevuld. Tevens druppelden om deze tijd gestaag nog mensen binnen die zich gezellig aansloten. De antwoorden van de vragen werden duidelijk weergeven waarna de uitslag bekend werd gemaakt, de volgorde hiervan is verder onbelangrijk het gaat natuurlijk om de gezelligheid. Verder werd het officiële gedeelte afgesloten door een toespraak van onze voorzitter. De uurtjes erna werden nog goed gebruikt om de gezelligheid verder voort te zetten onder het genot van lekkere hapjes en een koel drankje. Eind conclusie een zeer geslaagd begin voor SP Rekken in 2012.

Het organisatie team

Gerelateerde berichten

Leave a Comment