Van de bestuurstafel

Voorzitter Hans Onstein stelt zich voor en nog meer bestuurstafel nieuws …

Op ledenvergadering jl.werd Hans Onstein verkozen tot nieuwe voorzitter van SP.Rekken. Nick Lamaker droeg na 4 jaar voorzittersschap  de voorzitters-hamer over aan de nieuw verkozen voorzitter Hans Onstein, oud speler van het eerste elftal van SP.Rekken.

Jochem Aarnink is inmiddels benoemd tot opvolger van Henk Hagens als secretaris van SP.Rekken en Eddy Kleinmeulman neemt de taak van wedstrijdsecretaris senioren op zich. Allen succes met jullie nieuwe functie !

Henk Hagens werd tijdens deze vergadering door Chantal Veldhuis gehuldigd tot erelid van de SP.Rekken wegens zijn lange zitting in het bestuur waarvan 11 jaar als penningmeester en 2 jaar als secretaris.

Op de extra ledenvergadering werden ook de nieuwe bouwplannen aanvaard en zullen de plannen voor de bouw van extra kleedkamers , verbouwing van de toiletgroep en vervanging van de CV-ketel in gang worden gezet door de bouwcommissie die bestaat uit: Henk Roossink , Fred Roossink , Henk Trutmans , Henk-jan Slotboom en Henny Papenborg. Hierbij zal ook de hulp van andere vrijwilligers hard nodig zijn !

Even voorstellen:  Hans Onstein 

Beste Voetbalvrienden,

Via deze weg wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Hans Onstein en heb per 3 oktober jl. de functie van voorzitter van Sportclub Rekken aanvaard.

Ik ben inmiddels 47 jaren jong en woonachtig in Eibergen. Ben getrouwd met Elselien en samen hebben we 2 dochters, Loes (16 jaar) en Julia (13 jaar). Ik ben geboren en getogen in Rekken en heb jaren aan de Zuid-Rekkenseweg 2 gewoond. Vanaf mijn 7e tot mijn 38e heb ik met veel plezier in Rekken gevoetbald, waarbij ik de meeste tijd in het eerste heb gespeeld. Hierna heb ik een aantal jaren in het 3e gespeeld, met later nog enkele invalbeurten in het 5e.

De voetbalschoenen heb ik inmiddels in de wilgen gehangen. Om echter een beetje fit en in conditie te blijven (en natuurlijk omdat ik het leuk vind om te doen), doe ik nog wel aan verschillende andere sporten: ik voetbal nog op de zondagochtend in de zaal, speel regelmatig tennis, loop af en toe hard en doe ook nog aan mountainbiken. Af en toe mis ik best het voetbal op de groene mat, maar een terugkeer op het veld zit er niet meer in (denk ik). Verder kijk ik graag naar diverse sporten en met name naar voetbal, waarbij Ajax mijn favoriete club is (toch de mooiste club van Nederland?).

Ik mag graag koken, het liefst iets uit de Italiaanse keuken. Verder gaan wij met ons gezin en (jawel) met de tent, graag op vakantie naar Italië of Frankrijk. Ook hebben wij sinds een paar jaar de lol van het skiën ontdekt.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als HR Manager (ofwel personeelsmanager) bij Universal Electronics BV in Enschede. Een Amerikaans bedrijf dat werkzaam is in de consumenten elektronica business. Ik werk hier al ruim 10 jaar en nog steeds met veel plezier. Het bedrijf is nog volop in ontwikkeling, waardoor ernog voldoende uitdagingen blijven om hier nog jaren te blijven werken.

Sportclub Rekken ken ik natuurlijk al wel redelijk goed. Het is een bloeiende en boeiende vereniging en zal na de privatisering in ieder geval een interessante tijd tegemoet gaan. Ik hoop, samen met de andere bestuursleden en vrijwilligers, mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging, waarbij het presteren op het veld belangrijk is, maar bovenal sportiviteit en plezier nooit uit het oog verloren mogen gaan.

Groeten,

Hans Onstein

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment