Rekken verliest van ’t Centrum

Zonder aanvoerder Coen Groot-kormelink en spitsen Marc Blaauboer en Patrick Nijland moest Rekken aantreden tegen ’t Centrum met de minst gepasseerde defensie tot nu toe. Wouter Rexwinkel kwam de eerste 20 min. goed door en verscheen 2x voor de keeper van ’t Centrum maar beide kansen werden niet benut en ’t Centrum kwam hierna iets beter in de wedstrijd. Op het middenveld was vooral veel strijd en veel balverlies over en weer. ’t Centrum kwam na 30 min. spelen op 0-1 , tevens de ruststand.  Na rust drong Rekken wel aan maar ’t Centrum wist met veel overtredingen het tempo uit de wedstrijd te halen en zoals de laatste weken wel vaker zat het ook niet mee. Rekken bezet nu de 10de plek en zal nu moeten proberen om uit de degradatiezone te komen. Het gat met de nummer 3 in de competitie is maar 6 punten en er lijkt dus nog van alles mogelijk dit seizoen. Volgende week eerst een bekerwedstrijd uit tegen 4de klasser RVW (Renkum) en dan daarna op 4-12 de thuiswedstrijd tegen TVO.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment