Verslag: Bentelo 2 – Rekken 2

Na een vrij weekend stond deze zondag de topper tegen de nummer 3 van de competitie, Bentelo op het programma. 2 Weken geleden hadden we nog verdienstelijk gelijk gespeeld tegen koploper GFC, terwijl Bentelo een ruime overwinning op Hector boekte. De verwachting was dus dat ons een moeilijke wedstrijd stond te wachten.

Voor het eerst in weken hadden we weer een volledige fitte selectie, op de langdurig geblesseerde Danny Spanjaard en Bas Winkelhorst na. Doordat Paul ten Brinke zich, zelfs met een uur langer om te slapen, toch had verslapen moesten er in de verdediging de nodige aanpassingen worden gedaan. De wedstrijd begon van onze kant behoorlijk gezapig. Waar we Bentelo het eerste kwartier nog konden tegenhouden en grote kansen nog uitbleven, was het na een kwartier Bentelo dat verdiend op voorsprong kwam. We werden dus afgestraft voor ons slechte begin. Gedurende de 1e helft veranderde er weinig aan het wedstrijdbeeld. Bentelo bleef de betere en kreeg zelfs een prima kans om de score uit te bouwen, maar deze liet men onbenut. De laatste 10 minuten voor de rust kwam Rekken iets beter in het spel, maar aan de stand kon voor de rust niets meer verandert worden.

Nadat ons in de rust was duidelijk gemaakt dat er uit een ander vaatje getapt moest worden, begonnen we de 2e helft voortvarend. We speelden scherper en we kregen een veldoverwicht en kansen. Na ongeveer een kwartier resulteerde dit in de gelijkmaker door Pieter Kuiper. Dit was gezien de 2e helft terecht, omdat er door Rekken weinig werd weggegeven. Het veldoverwicht werd steeds groter en na een schitterende pass van Frank Hartemink kon Pieter alleen op de Bentelose doelman af. Pieter was iets eerder bij de bal en werd in het strafschopgebied door de keeper gevloerd. De toegekende penalty werd door Pieter feilloos benut. Bentelo begon vervolgens wel wat aan te dringen, maar de voorsprong kwam niet meer in gevaar. Al met al een zwaar bevochten zege, die op basis van de 2 helft wel terecht was. Rekken 2 blijft dus bovenin meedoen.

Opstelling: Tom Bannink, Nick Scholten, Jorik Reyerink (Paul ten Brinke), Robert Boevink, Ronald Engelberts, Ruud Giesbers, Frank Hartemink (Bram ten Barge), Harm Koerselman, Pieter Kuiper, Bram Groot Wassink, Rick Rexwinkel.

 

Tweede
Rekken 2

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment