Historie: Maandagavondgroep

In de ledenvergadering van 16 maart 1992 deelt voorzitter Ludy Koldewey mee dat vanaf september gestart wordt met een seniorentraining voor niet meer actieve leden maar ook voor scheidsrechters, bestuursleden en vrijwilligers.

In “De Voorzet” van juni 1992 staat het volgende:

“Zoals we al in de voorjaarsvergadering hebben gemeld beginnen we het seizoen met seniorentraining.  Deze training is opgezet voor leden en niet-leden die aan sport willen blijven doen, ongeacht hun leeftijd. De enige verplichting is dat ze niet meer aan de competitie mogen deelnemen. Een ieder die hiervoor op wil geven is welkom.”

In augustus 1992  wordt Luc Bemelmans gevraagd om deze recreanten te trainen en in het gesprek bleek al snel dat ze het op hoofdlijnen eens waren en de rest aan Luc toevertrouwde.

Op maandag 7 september 1992 wordt er gestart  met o.a. Jan Kolthof, Wim Boevink en Ab Boevink. Om alles te stimuleren besluit Ludy Koldewey de eerste tijd mee te doen maar dat wordt achteraf zo’n 17 jaar dat hij meedoet.

Op de ledenvergadering van 28 september 1992  vraagt Luc of de vergaderingen niet meer op de maandagavond gepland kunnen worden i.v.m. de matige opkomst. Het bestuur antwoord direct dat de bestuursvergaderingen voortaan plaatsvinden op de dinsdagavond.

De maandagavondgroep kreeg een vaste plaats binnen de club en veel spelers hebben deze  groep gebruikt om de training na een blessure weer op te pakken maar enkelen zij gebleven.  De maandag-avondgroep begon ook aan tradities, niet alleen de BBQ aan het eind van het seizoen, het deelnemen aan de jaarlijkse playbackshow maar ook de jaarlijkse voetbalwedstrijd tegen de DAMES.

Altijd de eerste maandag na het Rekkens Volksfeest wordt er gestart en men gaat zolang mogelijk door zolang de velden beschikbaar blijven. Na de training blijft er altijd de gelegenheid om na te zitten en zo ontstaat een hechte groep waarin veel gebeurd.  Eén van de vele hoogtepunten was dat Luc  met z’n 50ste verjaardag tot zijn schrik een levende abraham kreeg  aangeboden.  Op 65 jarige leeftijd heeft de groep een troubadour ingehuurd en de hele avond gezongen en gefeest . Binnen de groep zijn er altijd initiatiefnemers voor een ludieke grap.

Al met al een springlevende groep !!

 

 

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Historie: Maandagavondgroep”

  1. … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: sprekken.nl/2011/10/27/historie-maandagavondgroep/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: sprekken.nl/2011/10/27/historie-maandagavondgroep/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you will find 83291 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2011/10/27/historie-maandagavondgroep/ […]

Leave a Comment