Rekken bekert verder

Rekken moest het in de beker opnemen tegen een andere 5de klasser Bredevoort. Rekken had vanaf het begin het betere van het spel en kreeg enkele goede kansen om de score te openen.  het duurde nog tot de 18 min. voordat Coen Groot Kormelink vanaf de 16 meter raak schoot. Rekken zette goed door en kreeg weer enkele kansen om de score op te voeren, Maurice Barts raakte de lat en even later was het Patrick Nijland die een verdedigings fout van Bredevoort afstrafte en vlak voor rust Rekken op 2-0 bracht.  Na rust een iets beter Bredevoort maar Rekken wist toch weer wat grip op de wedstrijd terug te krijgen en kon de wedstrijd met enkele jeugdspelers makkelijk uitspelen . trainer Mark Roosink  zal nu met een tegenstander van formaat te maken krijgen in de volgende beker-ronde.