Verslag: Rekken 3 – Lochem 6

Rekken 3 sleept 1e punt met veel moeite binnen

Zondag 11 september was de aanvangsdatum van het nieuwe seizoen voor Rekken 3. Vanwege de vele thuiswedstrijden werd er pas om half 1 afgetrapt tegen Lochem 6. Nog voor de toeschouwers met hun ogen konden knipperen lag de eerste bal al achter de keeper van Lochem.  Het doelpunt van Barry Meddeler gaat dan waarschijnlijk ook de boeken in als een van de snelste opening-treffers ooit van Sp.Rekken. De scheidsrechter kon dit doelpunt namelijk al bijschrijven na niet meer dan 15 seconden!

Waar de toeschouwers al enthousiast over een monsterscore nadachten lag de realiteit toch enigszins anders. Lochem had weliswaar maar 11 man meegenomen maar deze heren bleken toch een aardig balletje te kunnen trappen. Er waren dan ook genoeg momenten in de eerste helft waar de verdedigers van Rekken werden dol gedraaid door de aanvallers van Lochem. Met een ruststand van 1-2 mocht Rekken 3 dan ook de handen dicht knijpen dat Lochem niet vaker het net wist te vinden in de eerste helft.

De tweede helft kreeg Rekken iets meer grip op de wedstrijd en kreeg het zelfs ook nog enkele goede kansen. Aan de andere kant had Lochem even zoveel kansen maar ook zij faalden in de afwerking. Een corner aan Rekkense kant zorgde uiteindelijk voor het 3e doelpunt van Lochem, Jochem Aarnink stond te slapen bij de eerste paal waardoor de bal enigszins ongelukkig in eigen goal belandde. Dit betekende uiteindelijk niet de mokerslag voor Rekken want door een goede corner van Sebastiaan Slutter wist Jorik Reijerink de 2-3 binnen te tikken. In de resterende 10 minuten ging Rekken getergd op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er uiteindelijk ook door een goed binnen geschoten penalty van Eddy Klein Meuleman. Deze stand bleef op het bord staan tot het eind en dus heeft Rekken 3 het eerste punt binnen van dit seizoen. Voetballend is er nog genoeg te verbeteren maar over het resultaat mochten we vandaag in ieder geval niet klagen, op naar volgende week.

Opstelling: Eddy Klein Meuleman, Luc Wessels, Henk Trutmans©, Heino Meddeler, Jochem Aarnink, Danny Siemes, Christiaan Wittebroek, Sebastiaan Slutter, Tom te Kaat, Oliver Michorius, Barry Meddeler.

Wissels: Jeroen Stomps, Jorik Reijerink, Roy Hilderink

Eindstand: Rekken 3 – Lochem 6             3-3

Groeten het 3e

Gerelateerde berichten

7 Thoughts to “Verslag: Rekken 3 – Lochem 6”

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2011/09/13/verslag-rekken-3-lochem-6/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you will find 33325 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2011/09/13/verslag-rekken-3-lochem-6/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2011/09/13/verslag-rekken-3-lochem-6/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2011/09/13/verslag-rekken-3-lochem-6/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2011/09/13/verslag-rekken-3-lochem-6/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2011/09/13/verslag-rekken-3-lochem-6/ […]

Leave a Comment