1980: D-pupillen toernooi

Historie SP.Rekken: Verslag Toernooi 3 Mei 1980 (pupillen)

Zaterdag 3 mei hadden onze D-pupillen een toernooi in Buurse. Het was erg spannend wie van de poule ging winnen. De eerste wedstrijd was tegen Fc. Lünten. We verloren met 1-0. De tweede wedstrijd was tegen Buurse. Na tien minuten werd het 1-0 voor Buurse. In de tweede helft scoorde Robin Spanjaard in 5 minuten 2 keer. Een domme fout van onze keeper ( Edwin Geessinck) 2-2. De laatste wedstrijd ging tegen TVO. De tweede helft scoorde eerst Olaf Schukkink en een paar minuten later van een mooie voorzet van Bert van doorn was Robin Spanjaard het weer wie voor 2-0 zorgde. 2-0 was ook de uitslag.
De einduitslag was:   1. Fc Lünten. 2. Buurse. 3. Sp Rekken. 4. TVO.
TOT ZIENS ALLEMAAL.  Edwin Geessinck.

 

van boven naar beneden:
Robin Kerkemeijer , Wilco te Nijenhuis , Francois Reesink , Olaf Schukkink , Henry Leusink , Bert van Doorn , Clif Kerkemeijer, Erwin Rhebergen , Jacco de Hoog , Ronnie Temmink , Edwin Antvelink , Edwin Geessinck , Robin Spanjaard

Gerelateerde berichten

Leave a Comment