Aanvoerder Jerzy Aarnink verlaat SP. Rekken 1

Aanvoerder Jerzy Aarnink speelt zondag tegen Witkampers 1 zijn laatste wedstrijd in het shirt van SP. Rekken 1. Hij gaat vanaf komend seizoen de selectie van HSC ’21 versterken.

Jerzy Aarnink kreeg verschillende aanbiedingen maar koos uiteindelijk voor HSC ’21. Een van de redenen voor het vertrek van de aanvoerder bij SP. Rekken is, dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Jerzy Aarnink speelde 4 seizoenen in het hoogste keurkorps van SP Rekken. HSC ’21 is voor Jerzy Aarnink niet onbekend want in de jeugd speelde Jerzy Aarnink ook al voor HSC ’21. Het hoogtepunt van Jerzy Aarnink bij SP. Rekken was het kampioenschap van  2008/2009.

Wij wensen Jerzy Aarnink veel succes bij zijn nieuwe club.

‘Statistieken Jerzy Aarnink’

 

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment