1e elftal pakt zondag periode?

Komende zondag 8 mei speelt het 1e elftal zijn laatste competitiewedstrijd. Tegenstander is dan BSC Unisson uit Boekelo. De 4e plek waar Rekken nu staat is van belang. Het staat 3 punten voor op Holten. Omdat of Buurse of Witkampers kampioen wordt gaat er een periode naar de volgende in de ranglijst. Bentelo staat 3e en heeft reeds een periode (1e). Buurse heeft de 2e periode. Witkampers staat bovenaan in de 3e periode.

In de klasse kan Buurse kampioen worden. Het staat 2 punten voor op Witkampers. Bij gelijkspel van Buurse in Holten, en winst van Witkampers bij TVO eindigen ze gelijk in punten, zodat hier een beslissingswedstrijd gespeeld dient te worden. Bij winst van Rekken en verlies van Bentelo (thuis tegen Erix) neemt Rekken de 3e plek in beslag. Het moet dan wel met 2 of meer doelpunten verschil winnen van BSC Unisson. Of Bentelo met 2 of meer doelpunten verliezen.

Indien Buurse kampioen wordt, zal voor Rekken de nacompetitie beginnen op 15 mei met een wedstrijd tegen Bentelo. Daarna volgt er een wedstrijd tegen Witkampers.

Komende zondag is er ’s middags weer gezellig “ff naozittn”. Om 18.00 uur is er op groot scherm de bekerwedstrijd FC Twente – Ajax te zien.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment