Rekken verliest in Buurse

In een gelijk opgaande strijd in Buurse was het deze keer Buurse dat aan het langste eind trok.  Over en weer een paar kleine kansjes maar voornamelijk veel strijd van beide partijen. Na 25 min. levert een misverstand tussen Klein-Gebbink en keeper Mellink Buurse een penalty op als Mellink aan de noodrem moet trekken en geluk heeft dat de scheidsrechter geen rood geeft.  De penalty wordt door keeper Mellink goed gestopt en uit de daarop volgende aanval van Rekken moet de keeper van Buurse redding brengen op een schitterend afstandschot van Rekken. In de 44ste min. is het Blaauboer die goed doorgaat vanaf links en de bal op de 16 meter langs de uitkomende Buurse-keeper tikt.
Direct na rust is het Buurse dat via de kluts de bal binnen tikt maar even later aan de andere kant krijgt Buurse de bal ook niet goed weg waardoor Rexwinkel de 1-2 voor Rekken binnen schiet. Hierna veel strijd op alle fronten door 2 teams die strijden voor promotie.  Een mooie aanval van buurse  wordt goed binnen geschoten en de wedstrijd lijkt op een gelijk spel uit te draaien. In de 85ste krijgt Buurse een dubieuze penalty als een speler duidelijk buiten de 16 meter wordt  getackeld, deze keer is keeper Mellink kansloos. Buurse kan zich gaan opmaken voor het kampioenschap bij winst volgende week  en Rekken kan via winst op BSC Unisson aanstaande zondag goed zaken doen voor de na-competitie.

Buurse – Rekken 3-2 (0-1)
doelpuntenmakers : Blaauboer en Rexwinkel

Correspondent Sp.Rekken

Gerelateerde berichten

Leave a Comment