Nabeschouwing jeugd: D1 laat het liggen

De A1 en D1 zijn beide verwikkelt in een zeer spannende competitie. A1 won bij GWVV met 1-5, maar koploper AZSV won ook. Zo blijft het met 3 punten achterstand spannend. Nog 2 wedstrijden. Tussen AZSV en Rekken zitten nog 2 teams, Haarlo en Longa (respectievelijk 2 en 3 punten achter op AZSV).  A1 speelt de volgende wedstrijd, 7 mei, uit naar KSV. Topper in de competitie die dag is Haarlo – AZSV.

D1, medekoploper, verzuimde tegen DEO, de nr. 6, een overwinning te behalen. Het team speelde niet goed en verloor op eigen veld met 2-4. Het had alleen koploper kunnen worden, want naaste concurrent Grol verloor van HSC. Hierdoor heeft HSC zich ook gemengd in het kampioenschap waar Lochuizen ook nog in meedoet. Alle 4 teams hebben nu 6 verliespunten. Gezien het programma lijkt het kampioenschap voor Rekken onhaalbaar: 7 mei op bezoek bij Grol! Lochuizen en HSC hebben dan een makkie. Dan 14 mei: Rekken thuis tegen Longa, de nr. 5. En Lochuizen – Grol! Die dag heeft HSC weer een makkie. HSC
wordt kampioen?

De E2 had theoretisch ook nog een kansje. Het won zelf thuis in een thriller met 7-6 van Longa. Koploper Eibergen won bij Kl. Dochteren, de nr. 3, met 4-9 en werd daardoor terecht kampioen. Verslag E2

E1 won zijn wedstrijd, zie het verslag. De F1 speelde een leuke wedstrijd, maar verloor toch. Voor de D2, E3 en F2 waren er ruime nederlagen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment