Verslag Dames 2: Sportclub Rekken DA2 – Vosseveld DA1

10 april 2011 Vandaag gingen we voor een prolongatie van vorige week, weer 3 punten! De vorige wedstrijd tegen Vosseveld namen we 1 punt naar huis. Dames 1 was vrij en daarom deden Nienke, Chantal en Marlou mee. Lieke en Lobke waren afwezig en zo hadden we 14 dames op papier. Dit was ook wel nodig bleek al snel.

De opstelling:
Keeper: Nel
Achterhoede: Ellen – Lisa – Laura – Iris
Middenveld: Ivonne – Nienke – Tanja
Voorhoede: Ilse – Wieke – Joyce

Wissels: Myrthe, Marlou en Chantal

Vanaf het begin voetbalde we goed en speelde goed ons eigen spel. Je kan zien dat we steeds meer gaan voetballen. Een aantal keren werd er goed opgebouwd vanaf achter. Lisa of Laura schoof dan mooi en speelde het middenveld of de voorhoede aan. Na een paar kansjes te hebben gehad schoot Nienke vanaf de punt van de 16 de 1-0 binnen. Een kwartier later hadden we de perfecte aanval, met een opbouw vanaf achter werd nienke aangespeeld, ze tikte met het middenveld en de voorhoede, kwam op de achterlijn en zette voor op Ilse. Ilse schoot goed en strak de 2-0 binnen. Na 30 minuten ging Joyce eruit met een liesblessure, Myrthe werd toen rechtsbuiten.

De tweede helft werden Ivonne (beenblessure) en Ilse (teenblessure) gewisseld. Marlou werd linksbuiten en Chantal linkshalf. De wedstrijd begon al met een driehoekje tussen de spelers van dames 1. We lieten Vosseveld iets meer voetballen en daardoor konden we het spel van de eerste helft niet echt doorzetten. We kwamen ook niet meer in de problemen en we hadden zomaar weer 3 punten.

Volgende week moeten we uit naar Bon Boys en we gaan wederom voor de 3 punten. We moeten onze spits Wieke missen, ze gaat de halve marathon in Enschede lopen.

<

Gerelateerde berichten

Leave a Comment