Pupil van de week: Pim Bentsink

Zondag 17 december Sp. Rekken – GSV’63  >> Aanvang 14:00 uur >>> Balsponsor: Sp.Rekken Zaterdag-2 >    Pim woont samen met zijn 2 oudere zussen Isolde en Milou en met zijn ouders Marcel en Kristel aan de Rekkense-binnenweg op boerderij “de Witte Maat”.Ook hebben ze thuis verschillende Huisdieren: vissen, een konijn en een kat.  Pim is een speler van JO13 hij speelt hier in de voorhoede maar hij weet niet precies aan welke kant maar in ieder geval aan de andere kant van kees.  In dit team speelt hij ook samen met zijn vrienden uit zijn klas zoals: Levi, Kees en Jans. Ze zitten met zijn allen in groep 8 en hebben hier les van juf Marije en juf Els.  Naast school en voetbal vindt hij het leuk om thuis trekker te rijden en dingen te bouwen.  Naast Sp.Rekken is hij ook voor FC Twente. Zijn favoriete speler in Rekken is Crocky hoe hij hem zelf benoemde oftewel Bjorn Ten Haken. Van alle spelers over de hele wereld vindt hij Ronaldo de beste speler. Voor in de verdere toekomst weet hij nog niet precies wat hij wil doen en wat zijn dromen zijn. hij kijkt er naar uit om zondag pupil te zijn en het lijkt hem het leukst om te scoren bij de tegenstander. Wij hopen dat Pim een mooie middag beleefd samen met zijn vrienden en familie en wensen hem veel plezier toe!!

Gerelateerde berichten