Teun de Beunhaas wint Rotor 7 tegen 7 Voetbaltoernooi

Op een hele warme vrijdagavond 16 juni werd voor de 30e keer het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van FC Eibergen. Er deden een recordaantal van 23 teams mee aan het toernooi die werden verdeeld over 5 poules. Twee poules speelden in de recreatieklasse en 3 in de prestatieklasse.De prestatieklasse was dit jaar van behoorlijk niveau, veel teams waren gewaagd aan elkaar gezien de vele penaltyseries.  Het uit Rekken-spelers bestaande “Team Teun de beunhaas”  moest 3 penalty series overleven om er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor te gaan.
De eindstand in de prestatieklasse is geworden:
1 Teun de Beunhaas
2 FC bal op het dak
3 Team SFB.

Onze dank gaat uit naar Rotor, de sportpromotor en daarnaast de scheidsrechters, de EHBO-er en de kantinevrijwilligers van FC Eibergen. Het was een gezellige avond onder strakke leiding van de scheidsrechters en vrijwilligers van Sportclub Rekken en FC Eibergen. Volgend jaar zijn we weer te gast bij Sp Rekken. Kijk voor de foto’s op de facebook- en instagrampagina’s van Sport Federatie Berkelland.

Gerelateerde berichten