Varsseveld JO13-1 – Rekken JO13-1

In het altijd bruisende Varsseveld, stond op zaterdagmorgen 3 december de lastige uitwedstrijd tegen de gelijknamige club op het programma. Varsseveld had 3 punten meer dan ons en we wisten dat we ze bij winst konden achterhalen, ook al hadden zij een wedstrijd minder gespeeld.Er werd goed aan de wedstrijd begonnen, na 10 minuten stonden we al met 0-2 voor. Hierna kregen we een penalty en ook deze werd gescoord, uiteindelijk liepen we uit na een mooie 0-4 voorsprong bij rust.  Na rust liepen we uit tot 0-5 en dachten we dat het wel genoeg zou zijn… Maar toen scoorde Varsseveld vrij snel 2 keer en werd het 2-5, Varsseveld kreeg er weer geloof in en even later werd het zelfs nog 3-5!  Halverwege de 2e helft vonden we het wel leuk geweest en maakten we een einde aan de hoop bij de tegenstande door de 3-6 te maken. Op het eind werd de 4-6 gemaakt, maar dit mocht niet meer baten. Een mooie overwinning voor de groenhemden!

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.