Rekken doet Rood Zwart de overwinning cadeau

Na vier wedstrijden op rij niet te hebben verloren is Sportclub Rekken weer eens als verliezer van het veld gestapt. Op ’t Asterloo deden individuele fouten de Rekkenaren de das om tegen het goed presterende Rood Zwart. Qua veldspel werd er niet ondergedaan voor de gasten maar toch stond er na 90 minuten 0-3 op het scorebord.

Rekken begon uitstekend aan de wedstrijd. De eerste twintig minuten werd er rustig gevoetbald en Rood Zwart had het moeilijk met het dynamische spel van de thuisploeg. Deze goed fase resulteerde in één grote kans. Dennis Schepers vond Wouter Rexwinkel met een voorzet vanaf rechts, maar Wouter zag zijn inzet op knappe wijze gekeerd worden door de doelman. In minuut 23 viel aan de andere kant de openingstreffer. Rekken leed net over de middenlijn balverlies, was niet fel genoeg in het terugveroveren en zag Rood Zwart alleen voor de keeper komen door een simpele steekbal: 0-1. Na een halfuur was het opnieuw balverlies van Rekken dat een tegengoal inleidde. Ditmaal gebeurde dat op eigen helft, waarna de gasten de bal snel voor wisten te zetten. Deze voorzet werd slecht verwerkt en Rood Zwart maakte hier dankbaar gebruik van.

Na rust begon Rekken opnieuw goed. Bijna een kwartier lang speelden ze voornamelijk op de helft van Rood Zwart. Het enige wat eraan ontbrak waren uitgespeelde kansen. Na een klein uur werd er opnieuw balverlies geleden op eigen helft, en voor de derde keer deze middag straften de bezoekers zo’n fout genadeloos af. Met een aantal wissels probeerde Rekken nog wel wat te forceren maar helaas mocht het niet baten.

Gerelateerde berichten

4 Thoughts to “Rekken doet Rood Zwart de overwinning cadeau”

 1. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2022/11/27/rekken-doet-rood-zwart-de-overwinning-cadeau/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: sprekken.nl/2022/11/27/rekken-doet-rood-zwart-de-overwinning-cadeau/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2022/11/27/rekken-doet-rood-zwart-de-overwinning-cadeau/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2022/11/27/rekken-doet-rood-zwart-de-overwinning-cadeau/ […]

Comments are closed.