Rekken 5 na winst nog op de onderste plek

Door de lange competitie vorig seizoen (26 wedstrijden) werd dit seizoen de competitie opgesplitst. We zitten nu in een competitie van 6 teams en spelen 3x tegen elkaar. 15 wedstrijden dus maar …en das dus wel iets te weinig van het goede, de meningen waren daar ook duidelijk over. Volgend jaar maar weer een normale competitie. Rekken 5 kende een goede start en de eerste wedstrijd uit tegen Beltrum leverde een mooie 1-5 overwinning op. Daarna kwam toch wat blessureleed om de hoek en werd de 21-koppige selectie al iets dunner.  Tegen het sterke en jonge Buurse werd in een goede wedstrijd met 4-3 verloren. Hierna volgden Ratti/Socii en Klein-dochteren/SVBV  thuis helaas leverde dit maar 1 punt op en met name de nederlaag tegen Klein-dochteren/SVBV was onvoorstelbaar. 85% balbezit en legio goede kansen maar door 2 blunders in de achterhoede geen punten en 1-2 verlies. Deo uit en Beltrum thuis werden nipt verloren 1-0 en 1-2 en zo stonden we ineens stevig op een laatste plaats.
Op een zwaar veld bij Ratti/Socii waren we van plan om de punten te pakken en gingen we met een dik verdiende 1-0 door Emiel de rust in. Na de rust voerde Marcel de score op tot 3-0 en leek de wedstrijd gespeeld. 2 Crocodile_Dundee blunders brachten Ratti/Socii toch nog weer in de wedstrijd en ze raakten ook nog de paal en de lat. Mark bracht Rekken op een veilige voorsprong en zo gingen de punten mee naar huis. Helaas nog steeds op een laatste plaats en met nog een thuiswedstrijd tegen het lastige Buurse voor de boeg. Daarna gaat de Rekken5-wintercup van start en zal de competitie pas op 5 maart verder gaan.

Gerelateerde berichten

4 Thoughts to “Rekken 5 na winst nog op de onderste plek”

 1. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2022/11/28/rekken-5-na-winst-nog-op-de-onderste-plek/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: sprekken.nl/2022/11/28/rekken-5-na-winst-nog-op-de-onderste-plek/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you will find 27498 additional Info on that Topic: sprekken.nl/2022/11/28/rekken-5-na-winst-nog-op-de-onderste-plek/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2022/11/28/rekken-5-na-winst-nog-op-de-onderste-plek/ […]

Comments are closed.